Företaget där personlig service och flexibilitet är A & O

Vimmerby - Hultsfred - Oskarshamn - Västervik - Kisa - Eksjö - Nässjö

Flyttstädning och hemstädning

Flyttstädning, hemstädning och flytthjälp

Mexod StädKvalite & Service utför flyttstädning med besiktnings garanti.

  • Hemstädning på dina villkor.

Vi hjälper er med flytt, flyttstädning eller med regelbunden hemstädning och en enklare vardag. För bästa service börjar vi alltid med ett kostnadsfritt startmöte för att anpassa flytten och städningen efter era behov.

Vi hjälper dig när det är dags att flytta! Med oss ingår alltid försäkring och transport när du flyttar.. Vi kan även hjälpa till med packning och montering. Av oss får du alltid ett fast pris.

Vi på Mexod hjälper dig med flyttstädningen! Fönsterputs ingår och vi tar med all utrustning och städmaterial. Självklart med nöjdkundgaranti. Din köpare kommer att mötas av ett skinande hem och du kan ägna tid åt ditt nya boende.

Ta hjälp av Mexod för kontors- och företagsstädning! Vi erbjuder lokalvård för er arbetsplats, fastigheter och andra lokaler. Ni får lokalvård med skräddarsydda lösningar för en ren och trivsam miljö, efter era behov. Vi städar med samma omsorg och noggrannhet som när vi städar ett hem.

Två personer som städar i ett kök

Utbildningar

Hos oss har du möjlighet att utbilda personal eller dig själv inom lokalvård

Vi har golvvård, hygien och maskinutbildningar. Det finns möjlighet att skräddar sy utbildning för just ditt företags behov. Bred kompetens i samarbete med flera konsulter.

Vi använder oss av praktiska övningar med verkliga exempel från respektive studieområde. Studiematerialet är framtaget i samarbete med Sveriges ledande företag inom branschen.

Målet är att utbildningen ska ge effekt i den egna organisationen och skapa förutsättningar för det övergripande målet – total städkvalitet.

Två personer som städar

Uppföljning / Kvalitetssäkring

Vi utför rena städkontroller och kvalitetssäkrar med genomgång av avtal

  • Kvalitetsmätningar genomförs efter städningen utförts
  • Dokumentation av resultat
  • Överenskommen uppföljning
  • Framtagande av handlingsplan vid behov

Kan även utföra mätningar enligt INSTA 800

INSTA 800 är en nordisk standard som används för mätning och utvärdering av städkvalitet. Standarden är framtagen i samarbete mellan köpare, branschorganisationer och fackliga organisationer och används idag framförallt vid upphandling av städning i offentliga miljöer.

En närbild på en person som städar